Van leuke en betaalbare menu’s tot uitgebreide diners. Tijdens de ‘BYO’-diners mag je
zelfs je eigen bijzondere wijn meebrengen. Bij Wolfslaar Restaurant kunnen gasten alle
kanten op. “We zijn er volledig op gericht om een bezoek voor onze gasten zo aangenaam
mogelijk te maken,” aldus Joëlle van den Heuvel.
ZONNIG TERRAS
LandgoedWolfslaar is een park van maar liefst
6 hectare en is vrij toegankelijk. Zodra je van de
parkeerplaats met 200 gratis parkeerplekken
via het sfeervolle laantje het park betreedt,
waan je je in een andere wereld. Na een minuut
of twee verschijnen het imposante landhuis,
het voormalige koetshuis waarinWolfslaar
Restaurant zich bevindt en het intieme terras.
“Bezoekers kunnen hier lekker wandelen of
fietsen en daarna in het gras of op het zonnige
terras uitrusten en genieten.”
LICHTER EN MODERNER
In 2011 onderging het restaurant een grondige
verbouwing en werd lichter en moderner. “We
zijn een open en laagdrempelig restaurant mét
Michelinster.” Niet alleen het interieur werd
aangepakt, ook de kaart werd onder handen
genomen. Er zijn minder gerechten, waardoor
de kaart flexibel en prijsvriendelijk is. Gasten
kunnen á la carte genieten van heerlijke
seizoensgerechten en hebben daarnaast de
mogelijkheid voor een driegangendiner vanaf
€
49,50. Chef-kok Maarten Camps en zijn team
koken duurzaammet wat de natuur en de
seizoenen hen brengen. Van den Heuvel: “Ook
in de keuze voor onze wijnen zijn we selectiever
geworden.Wehebben pareltjes van wijnen
uit alle streken van de wereld en onze kaart is
beloond met een druiventrosje.”
JE EIGEN WIJN MEEBRENGEN
De laagdrempeligheid toont zich ook in de
acties dieWolfslaar Restaurant biedt. Van wijn
spijs-avonden en een eigen restaurantweek
tot Bring Your Own. “Mensen hebben soms
geweldige wijn, maar weten niet wat ze erbij
kunnen eten. De gast neemt zijn favoriete
wijnen mee naar ons restaurant en wij maken
er vervolgens de mooiste wijn-spijscombinaties
van.” Voor de eigen wijn hoeft natuurlijk geen
kurkengeld te worden betaald.
WARMOEZERIJ
Een ander leuk voorbeeld is een kook- en
wijnworkshop met wandeling over het
landgoed. Gasten gaan eerst op zoek naar
groenten en kruiden en daarna de keuken
Op zaterdag is het restaurant geopend voor
diner en op zondag is het gesloten. Dankzij de
goede ligging en gratis parkeermogelijkheden
is het ook in trek voor zakelijke lunches en
diners. Voor de lunch is de ‘Express Lunch”
geïntroduceerd, 2-gangen binnen 45 minuten
geserveerd. Vanaf de snelweg ben je er binnen
een paar minuten. Dichtbij, maar helemaal weg
van de drukte.
Acties vanWolfslaar Restaurant zijn te vinden op
de website,
www.wolfslaar.com.LANDGOED WOLFSLAAR
|
Wolfslaardreef 100-102
|
4834 SP Breda
076 560 80 00
|
restaurant@wolfslaar.com|
www.wolfslaar.comin. “Dat brengt de natuur weer dichtbij.”
Producten worden daarbij ook uit de
Warmoezerij van het landgoed gehaald. Deze
moestuin met oudhollandse groenten en
verse kruiden wordt volledig gerund door
vrijwilligers. Op dinsdag en donderdag én als
er iemand aanwezig is, is deWarmoezerij vrij
toegankelijk voor bezoekers.
ZAKELIJK LUNCH EN DINER
Gasten kunnen van maandag tot en met
vrijdag dag komen lunchen en dineren.
BREDA
IN BUSINESS 21