Previous Page  50 / 144 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 50 / 144 Next Page
Page Background

50

BREDA

IN BUSINESS

banken, trendy stoelen en felgekleurde

kussentjes. “We zijn zo blij dat we de ver-

gunning hiervoor eindelijk rond hebben”,

merkt Patrick op. Annet vult aan: “We

zijn heel benieuwd hoe lang mensen er

blijven zitten en of ze er bijvoorbeeld ook

tapas bestellen.” Want tapas is een ander

specialisme van dit fijne café. Annet: “Sinds

we Café Sientje hebben, ben ik erachter

gekomen dat ik enorm van koken houd.”

Vijf jaar geleden kwam de horeca als

carrièreswitch op hun pad. Annet ging er

meteen vol voor, Patrick combineerde het

eerst nog met een baan in een heel andere

sector: de voetballerij. Spijt van deze

beslissing hebben ze geen seconde. Annet:

“Ik heb ontdekt dat het ondernemerschap

enorm dynamisch, leuk en leerzaam is en

veel flexibiliteit vraagt.” Vooral het voldoen

aan ieders verwachtingen vindt ze soms

een puzzel. Ze is dan ook blij met alle vaste

gasten en de ons-kent-ons-sfeer die in

Sientje de boventoon voert. Die goede sfeer

komt mede door het medewerkersteam.

Annet: “We hebben meerdere medewerkers

in dienst, stuk voor stuk harde werkers. We

doen het echt samen met hen.”

WIJN EN GIN

De eigenaresse vindt het leuk om dingen

te doen die mensen niet van een buurtcafé

verwachten. “Zoals 16 prachtige wijnen

schenken waarvan er 14 altijd open staan.”

Onlangs kreeg Sientje het predicaat gin-

hotspot van Stappen&Shoppen Breda.

Patrick: “Wij serveren al jaren meerdere

soorten gin dus vinden het erg leuk dat

gin nu echt in is.” Vrijdag is voor Sientje de

drukste dag met de vrijdagmiddagborrel

die meestal naadloos overgaat in een

drukbezochte avond. Het ondernemen in

de horeca zit Annet en Patrick inmiddels

goed in de vingers. Is het al tijd voor

nieuwe ambities? “Op termijn zie ik ons

best een ander project oppakken”, bekent

Annet. Daar worden ze al weleens

voor gevraagd, maar voorlopig

werken ze, vanuit Sientje,

vooral aan het bruisend

en booming houden van

het Ginneken.