Previous Page  77 / 144 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 77 / 144 Next Page
Page Background

BREDA

IN BUSINESS 77

ALTIJD VERNIEUWEN

Purple Catering wil niets standaard doen. “Het moet geen kunstje

worden,” aldus Van Dongen. “Ik probeer altijd te vernieuwen, zowel

in de concepten die we voor onze klanten bedenken als het eten dat

we presenteren.” Of klanten nou kiezen voor een eenvoudig buffet,

een luxe barbecue of een compleet verzorgd feest met tenten, licht

en geluid, alles is mogelijk. “Ik schrijf een plan naar de wens van de

klant.” Zo organiseerde hij onlangs een groot event met als thema

Grand Café. “Bij de lunch kregen de gasten tosti’s en lekkere broodjes.

’s Avonds stonden er vier foodcorners en was er een bar waar ze allerlei

speciaal bieren konden drinken. Overal is aan gedacht en alles klopt.

Van de gastvrije ontvangst tot de kaarsen die op tafel staan.”

EVENTS

In mei organiseerde Purple Catering & Events voor de derde

keer Asperges in de Wei. Zes dagen lang konden gasten genieten

van asperges in het schitterende pop-up restaurant tussen de

aspergebedden van Aspergeboerderij Schalk. Daarnaast is Van

Dongen betrokken bij verschillende in het oog springende (business-)

events en verzorgt hij bovendien regelmatig de catering bij NAC en

Strand Binnen.

Kwaliteit en service

met een glimlach

Bart van Dongen komt uit een echte horecafamilie. Vanaf de Markt in Prinsenbeek

bestieren ze meerdere bedrijven: Café-Zalencentrum Marktzicht, restaurant Pasta &

Pesto, Exclusive Barbecues en Purple Catering & Events. Zijn opa en oma begonnen

45 jaar geleden met het bedrijf en zelf stond hij op zijn 12e al af te wassen. Inmiddels

zitten Van Dongen en zijn zus samen met zijn ouders in het horecafamiliebedrijf.

EXCLUSIVE BARBECUE

Met Exclusive Barbecue is Van Dongen specialist in luxe

barbecuefeesten met de Big Green Egg. “Gasten genieten van een

prachtige bourgondische maaltijd met alles erop en eraan. Heerlijke

gerechten met verse kwaliteitsproducten. We regelen alles. Ook de

aankleding, drank en bediening als iemand dat wenst. In de zomer én

in de winter.”

ALTIJD VERWACHTINGEN OVERTREFFEN

Van Dongen doet alles met een visie: gasten mogen niets te kort

komen. We leveren service met een glimlach en bieden altijd

kwaliteit. “Ik wil altijd de verwachtingen overtreffen. Alleen dan

onthouden mensen je en komen ze bij je terug.” En dat gebeurt veel.

Hij krijgt regelmatig klanten die hem bellen om vast een datum vast

te leggen. “’Over de invulling hebben we het later wel’, zeggen ze dan.

Dan weet je dat je het goed doet.”

Van Dongen neemt zijn personeel ook mee in zijn visie. “Ik doe het

natuurlijk niet alleen. Er zit een hele organisatie achter. Ik werk altijd

met de juiste mensen en leidt ze goed op. Als er iets niet goed gaat,

vertel ik ze dat ook. Ik wil dat ze net dat beetje meer geven, want dat

onthouden mensen.”

PURPLE - CATERING & EVENTS

|

Markt 10

|

4841 AC Prinsenbeek

T: 076-541 27 30

|

E:

info@purple-catering.nl

|

I:

www.purple-catering.nl