Previous Page  95 / 144 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 95 / 144 Next Page
Page Background

BREDA

IN BUSINESS 95

Lohamza. In 2011 nam hij samen met zijn

vrouw Ni Wayan Suartini het restaurant over.

Boemboes uit eigen keuken

In de rijsttafel van Bali James komt een

rijke variatie aan smaken bij elkaar. Alles is

ambachtelijk bereid. “Ik maak alle boemboes

zelf klaar met Indonesische kruiden die je

nergens anders in Nederland vindt. Dat is

veel werk, maar voegt écht veel toe aan de

smaak.” Gasten kunnen kiezen uit de kleine

rijsttafel voor

23,50 of de grote voor

28,50

per persoon. Bij beide staat de tafel met

ingebouwde rechauds helemaal vol met

lekker eten, maar bij de laatste krijgen gasten

een aantal extra gerechten, zoals heerlijke

garnalen. “Overigens kunnen er ook altijd á la

carte gerechten worden toegevoegd.”

HANGENDE TUIN

Het restaurant is prachtig en sfeervol

ingericht. Bij binnenkomst wordt je blik

naar een indrukwekkend lang wit met goud

beschilderd doek getrokken. “Dat heeft

mijn vrouw meegenomen uit Bali”. Verder

achterin is een spectaculaire hangende

BALI JAMES

| Markendaalseweg 68 | 4811 KD BREDA

T: 076-521 32 06 | I:

www.restaurantbali.com

tuin te vinden. Tafels zijn eenvoudig te

rangschikken zodat grote groepen kunnen

plaatsnemen. “Wij kunnen groepen vanaf 2

personen bedienen.” zegt de restaurateur.

Die ziet hij dan ook veel. Gasten met

zakelijke etentjes en groepen vrienden en

familie worden bij Bali James allemaal even

hartelijk ontvangen.

Bali James is zeer goed bereikbaar. Vanaf

het station is het ongeveer 15 minuten lopen

en rondom de Markendaalseweg is ruime

parkeergelegenheid.